Spoštovani starši, obveščamo vas, da  bodo  odjave in prijave prehrane od 10. 10. 2017 potekale preko  spletne aplikacije, v katero boste  vstopali preko spletne strani Prve osnovne šole ali direktno. Za prijavo v aplikacijo boste prejeli lastno uporabniško ime in geslo, ki ga boste dobili s prvim izdanim računom za prehrano in ostalo. (UPN obrazec ali na vaš elektronski naslov).

 

Dostop do spletne aplikacije za PRIJAVO/ODJAVO prehrane

Na aplikacijo se  prijavite  preko spletne strani Prve osnovne šole www.prva-os.si, na naslovu: Prijava starši

ali s klikom na sliko aplikacije

Dodatna navodila za prijavo


ODJAVA SUBVENCIONIRANEGA OBROKA:

je  PRAVOČASNA v kolikor  bo elektronsko sporočilo poslano en dan prej in sicer do 9. ure.

V izrednih okoliščinah (bolezen) lahko elektronsko odjavo pošljete najkasneje do 9. ure istega dne. V tem primeru se šteje odjava za prvi dan odsotnosti kot nepravočasna, za  naslednje dni se odjavi.  Odjava za nazaj ni mogoča.

V kolikor subvencioniranega obroka ne odjavite, otroka pa ni v šolo, se vam obroki za dni odsotnosti otroka zaračunajo s polno ceno obroka.

PRIJAVA NE SUBVENCIONIRANEGA OBROKA:

– KOSILO,

– OPB malico,

pošljite en dan prej ali  najkasneje do 9. ure za isti dan.

ODJAVA  NE SUBVENCIONIRANEGA OBROKA:

– MALICA, v izrednih okoliščinah (bolezen) lahko elektronsko odjavo pošljete najkasneje do   9. ure istega dne. V tem primeru se šteje odjava za prvi dan odsotnosti kot nepravočasna,  za naslednje dni se odjavi.   Odjava za nazaj ni mogoča.

– KOSILO,

– OPB malica.

je pravočasna, če pošljete elektronsko  sporočilo en dan prej do 9. ure,  v izrednih okoliščinah (bolezen) je odjava na ne subvencioniran obrok pravočasna, če bo elektronska pošta prejeta do 9. ure za isti dan. Odjava za nazaj ni mogoča.


Spoštovani starši,

v šolski kuhinji se trudimo, da zadovoljimo željam in potrebam otrok, pri tem pa upoštevamo smernice zdrave prehrane. Pozorni smo tudi na tiste, ki imajo dietno prehrano. Želimo si, da bi bil trud, ki ga vložimo v pripravo dietnih jedi, poplačan z veseljem otrok pri uživanju le-teh.

Dolžnost vas staršev je, da v začetku novega šolskega leta razredniku sporočite, ali vaš otrok potrebuje dietno prehrano. Prosim vas, da do ponedeljka, 4. 9. 2017, izpolnite obrazec Prijava učenca na dietno prehrano. Učenci naj jo oddajo svojemu razredniku ali vodji šolske prehrane, Evi Ravlen. Prosim vas tudi, da do 15. 9. 2017 razredniku ali vodji šolske prehrane posredujete zdravniško potrdilo in priporočila za predpisano dieto. Osebno se lahko oglasite tudi v šolski kuhinji pri glavnem kuharju Smiljanu Sukiču. Predhodno se lahko dogovorite za termin na telefonski številki 02 88 39 928.

Če vaš otrok med šolskim letom ne bo potreboval več diete, izpolnite obrazec Odjava učenca na dietno prehrano.

Obrazca za prijavo in odjavo učenca na dietno prehrano sta dostopna tudi na spletni strani šole pod zavihkom Prehrana.

V želji, da bo sodelovanje z vami v zadovoljstvo in zdravje vašega otroka, se vam najlepše zahvaljujemo.

 

Vodja šolske prehrane: Eva Ravlen                                                                                       Ravnateljica: Zvonka Murko

Vodja šolske kuhinje: Smiljan Sukič

 

Prijava na dieto         Odjava od diete

(Skupno 1,960 obiskov, današnjih obiskov 7)