Tradicionalni dobrodelni Bazar

Spoštovani starši,

danes bi se morali srečati na Tradicionalnem dobrodelnem Bazarju naše šole. Na Prvi osnovni šoli Slovenj Gradec radi pomagamo drug drugemu in v ta namen smo organizirali že 12. tradicionalnih dobrodelnih bazarjev. Pri bazarju gre za skupno povezovanje in druženje vseh učencev, staršev, delavcev šole in tudi zunanjih sodelavcev, ki nam pri izpeljavi dogodka nesebično pomagajo. Zavedamo se, da dobrodelnost ni v darovanju materialnih stvari, ampak je bistveno, da daš v to sebe, svoj čas, svoj interes. Trudimo se, da delamo v korist naših učencev, saj so vsa sredstva, ki jih zberemo, namenjena šolskemu skladu – večino teh sredstev namenimo učencem iz družin z materialno stisko, nekaj sredstev pa gre tudi za nadstandard šole in raziskovalno dejavnost.

Vsako leto smo zelo ponosni, da je naš bazar tako odmeven, saj ga ne obiščejo le učenci in starši naše šole, ampak pridejo k nam tudi drugi občani, ki radi darujejo za dober namen. Skupaj nam je vedno lepo in nikoli ne pozabimo, da dobrodelnost bogati.

Dragi starši, iskrena hvala za vsa nepozabna leta, ko ste z dobrodelnostjo soustvarjali naš šolski bazar in tako pomagali mnogim našim učencem. Prisrčna hvala v imenu nas vseh. Dobrodelnost ni v materialnih stvareh, je v srcu nas samih, kamor damo del sebe, svoj čas, namen in pripravljenost.

Utrinke lanskega dobrodelnega Bazarja si lahko ogledate na povezavi:

Ravnateljica Lidija Konečnik Mravljak in kolektiv Prve osnovne šole Slovenj Gradec

(Skupno 85 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost