Šolanje na daljavo od 1. 4. do 11. 4. 2021

Spoštovani starši, dragi učenci!

Z odlokom se zaradi zajezitve in obvladovanja nalezljive bolezni COVID-19 začasno prepoveduje zbiranje ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja za čas od 1. do 11. 4. 2021.

To pomeni, da bo v navedenem času potekal pouk na daljavo v okolju MS Teams, po obstoječem urniku, kot poteka tudi sedaj, ko so učenci v šoli.

Učitelji od 1. do 5. razreda vas bodo obvestili, kako bo potekal pouk na daljavo v njihovih oddelkih. V šoli bodo z učenci tudi ponovili delo v okolju MS Teams in kako učenci dostopajo do videokonferenc.

Za učence od 6. do 9. razreda bo pouk na daljavo potekal po obstoječem urniku, kot je potekal tudi sedaj v šoli. Učenci bodo glede na urnik in uro, ki jo imajo na urniku, sami prehajali med videokonferencami, se vključevali v videokonference in bodo prisotni pri uri po urniku. V sredo 1. šolsko uro bodo učenci z razrednikom ponovili delo v okolju MS Teams, z ostalimi učitelji pa pri njihovih rednih urah.

Vsi, ki nimate možnosti za delo na daljavo zaradi težav z elektronsko opremo, se za pomoč obrnite na pomočnico ravnateljice Valerijo Belaj,

elektronski naslov valerija.belaj@prva-os-sg.si.

Za učence od 1. do 3. razreda je zagotovljeno nujno varstvo, če sta oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec, zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (Uradni list RS, št. 75/17), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski, Policiji ter zaposleni v poklicnih gasilskih enotah. Zaposlitev se ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca.

Če izpolnjujete pogoje, izpolnite prijavnico, ki ste jo dobili na vaš elektronski naslov in jo vrnite najkasneje do torka, 30. 3. 2021 do 14.00 na elektronski naslov valerija.belaj@prva-os-sg.si. Prijavnice ni potrebno natisniti, ampak jo vrnite kot wordow dokument.

Zavodi moramo pri svojem delu upoštevati smernice ministrstva, pristojnega za zdravje, in Nacionalnega inštituta za javno zdravje za preprečevanje okužbe z virusom SARS-CoV-2.

Vse dobro.

Ravnateljica Lidija Konečnik Mravljak

(Skupno 34 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost