Vpogled v ovrednotene naloge NPZ–ja za 9. razred

Spoštovani starši!

Po šolskem koledarju smo izvedli redni rok NACIONALNEGA PREVERJANJA ZNANJA (NPZ), v katerem so učenci 9. razredov pisali preizkuse iz slovenskega jezika, matematike in angleškega jezika. Učitelji so preizkuse znanja vrednotili elektronsko in tako Vi kot učenci boste imeli možnost vpogleda v ovrednotene naloge preko spletnega portala e – Ric.

Učenci so v šoli prejeli vsak svojo šifro, s katero lahko dostopate do ovrednotenih nalog preko spletnega portala http://npz.ric.si.

Učenci bodo ovrednotene naloge pregledali v šoli skupaj z učitelji v ponedeljek, 3. 6. 2024 (s seboj prinesejo svojo šifro in EMŠO).

Starši boste imeli možnost vpogleda v ovrednotene naloge:

  • preko spletnega portala http://npz.ric.si (dostop je možen s šifro, ki jo je učenec prejel v šoli in EMŠO učenca). Portal bo za poizvedbo (vaš vpogled) odprt od ponedeljka,3. junija  do srede, 5. junija 2024.
  • v šoli pa v torek, 4. junija 2024, med 14. in 15. uro, in sicer:
    • slovenski jezik, učilnica 10
    • matematika, učilnica 22
    • angleški jezik, učilnica 16.

V primeru, da bodo učitelji ob vpogledu v ovrednotene preizkuse skupaj z učenci ugotovili morebitne napake pri točkovanju posameznih nalog, bomo poizvedbe poslali na e-Ric do četrtka, 6. junija 2024, kot je določeno s koledarjem NPZ.

V primeru nejasnosti vrednotenja, Vas vabim, da se oglasite v šoli, v torek, 4. junija 2024 med 14. in 15. uro  (s seboj prinesite šifro in EMŠO učenca).

Slovenj Gradec, 21. 5. 2024                                     Ravnateljica: Lidija Konečnik Mravljak

(Skupno 57 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost